Autor Zpráva
mixonator
Zdravím, pořeboval bych pomoc s fórem. Dělám stránky pro clan a chtěl jsem tam dát taky fórum. Na stránkách už něco mám a tak sem přešel na řešení fóra. Stáhl jsem si miniBB a nainstaloval podle návodu co jsem našel na netu. To fórum fakčí ale chtěl bych si to trochu pozměnit. Potřeboval bych aby se na obsah fóra dostali jen klanoví přihlášení hráči (aby se kterému koliv nepřihlášenému ukázala jen uvodní stránka a ani nemohl pročítat témata). Nemohli byste mi prosím poradit jak na to? nebo existuje forum na stažení které umí přímo tohle?
díky za případné odpovědi
Ivy
V phpBB se to dá nastavit podobně jak chceš.
mixonator
Ivy:
díky za odpověď , phpBB stáhnu a zkusím rozjet, když tak sem ještě napíšu
Ivy
Podpora phpBB je tady. Ale možná se tak dá nastavit i miniBB, v tom ti neporadím.
mixonator
mám teda spuštěný phpbb a nastavil jsem si že nikdo než registrovaný uživatel může číst články, ale jak mám docílit toho aby se mohli číst jen příslušnící klanu? registrovat se můžou všichni...
a co je to prosím registrovaní COPPA uživatelé? A ty vytvořené "Boty" v databázi můžu smazat?
Again
Můžeš například přístup k danému fóru ověřovat pomocí hesla, které zveřejníš jen příslušníkům klanu ...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0