Autor Zpráva
jak
Profil *
Prosim, dejte nejaky navod, jak provest insert zadanych dat ve formulari, a pote provest refresh stranky?
Nejde o konntrolu zadanych dat ve formulari, jejich ziskani, provedeni vlastniho insertu atd.. ale jak kde co volat, aby se stisklo tlacitko ulozit, "nekde" se provedlo zapracovani a nasledne se provedl refresh okna jiz se zadanou hodnotou... v podstate presne tak jak funguje toto forum
Dekuji za tip popr za nejaky odkaz na priklad...
janbarasek
Profil
k tomu potřebuješ nějaký serverový script, třeba PHP.

Jak data z formuláře dostat do scriptu najdeš vysvětlený zde: http://php.baraja.cz/index.php?kategorie=navody&page=formulare-2

data můžeš uložit třeba do databáze a nebo do souboru (to je pro začátečníka jednodužší, avšak by se to nemělo dělat ve větším množství). Jak uložit nějaký ten text z formuláře do souboru najdeš tady: http://php.baraja.cz/index.php?kategorie=navody&page=file_put_contents

Myslím že nemá cenu se tu rozepisovat, všechno najdeš podrobně zpracované v článcích. Zde ti pak můžu případně ujasnit věci, co nechápeš nebo ti nejsou jasné.
jak
Profil *
Ok, dekuji za tip, zkouknu to...
jak
Profil *
No tak neco jsem vytvoril, chodi to zhruba jak bych chtel, ale prece jen,
kdyz chci proves refresh stranky, z ktere jsem provadel submit a navratil se do ni po ulozeni dat formulare,
upozornuje me to na znovuodeslani dat.
Jak se tomuto vyhnout? Dekuji za radu
panther
Profil
jak:
po odeslání formuláře přesměruj na tutéž stránku, hledej header v PHP.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: