Autor Zpráva
Pitrson11
Profil
Zdravím. Jsem začátečník a potřeboval bych poradit jestli jde a případně jak překopat do HTML tohle:

<?    
$ID = $_GET["ID"];
if ($ID == "reference") {include "stranky/reference.html";}
elseif ($ID == "kontakty") {include "stranky/kontakty.html";}
elseif ($ID == "napiste") {include "stranky/email.php";}
elseif ($ID == "technologie") {include "stranky/technologie.html";}
elseif ($ID == "house") {include "stranky/reference.html";}
else {include "stranky/domu.html";}
?>

Mám vytvořené stránky, které na zkušební doméně jely podle představ, ale když jsem je chtěl nahrát na hlavní doménu, pro kterou jsou určeny, zjistil jsem, že doména nepodporuje php a nevím si teď s tím rady.
Děkuju za každou radu.
Louka
Profil
Předpokládám, že úryvek kódu je ze souboru index.php.

1. Ve všech stránkách (stranky/neco.html) přepiš odkazy stylem:
<a href="index.php?ID=reference">Reference</a> ==> <a href="reference.html">Reference</a>

2. Nakopíruj soubory z adresáře stranky/ do rootu webu (resp. tam kde teď je index.php), aby na ně odkazy mířily.

3. Soubor domu.html přejmenuj na index.html

4. Zkontroluj src obrázků, stylů a skriptů, aby respektovaly nové umístění souborů (jelikož už nebudou v adresáři stranky/)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0