Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím mám <link href="<?php echo dirname(__FILE__); ?>/templates/web/<?php echo get_current_lang(); ?>/default/images/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> ale bohužel styly se mi stejně nenačítají.. předem děkuji za odpovědi...
joe
Profil
Zobraz si zdrojový kód vygenerované stránky, zkopíruj to co máš v href a zkus to otevřít v prohlížeči. Asi to nenajde, viď? :) Chyba tedy bude v cestě.
Fisak
Profil
právěže cesta je správná... "G:\SERVER\Vertigo\VertrigoServ\www\insignia\templates\web\cs\default\images\styles.css" jinak bez <?php echo dirname(__FILE__); ?> to funguje... jenže jsem zapl xdebug a najednou mi zmizeli styly proto se to snažím řešit takto...


takhle "<link href="templates/web/<?php echo get_current_lang(); ?>/default/images/styles.css" to funguje jenže když zapnu mod_Rewrite a zadám adresu např. www.adresa.cz/home/ tak se mi načtou styly www.adresa.cz/home/templates/web/cs/default/images/styles.css ... zase tenhle problém řečí to že se dá do hrefu před templates lomítko =>"/templates/web/<?php echo get_current_lang(); ?>/default/images/styles.css" ale opět se vracíme k tomu že tohle zase nefunguje při zapnutém xdebug...
peta
Profil
Fisak: G:\SERVER\ neni webova adresa zacinajici http://
Fisak
Profil
peta:
jj to chápu jenže jak to mám udělat jinak ?? když uděladm echo $_SERVER['SERVER_NAME']; a pak za to dám tu url tak nastane chyba když to dám do složky takže pokud budu mít adresu www.adresa.cz/slozka/?page=home tak stále to bude načítat styly z kořenovýho adresáře nikoli z tý složky.. nevím jestli jsem to vysvětlil tak aby si to pochopil...


teď sem koukal jak to má řešený phpBB a ty tam dali tečku před lomítko.. zkusil jsem to a opravdu to funguje.. teda zítím :-)


<link href="./templates/web/<?php echo get_current_lang(); ?>/default/images/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: