Autor Zpráva
rollerblade
Profil *
Chtěl bych se zeptat na takovou radu:
         <li><div class="seznamJidel"><div class="jidla">
                                            <h3>Polední menu:</h3>
                                            <?php
                                            dbConnect();
                                            $date = date('Y-m-d');
                                            $result = mysql_query("select nazev,mnozstvi,jednotka,cena,poradi from eden.jidelni_menu where DAYOFWEEK(datum)=DAYOFWEEK('$date')") or die(mysql_error());
                                            echo "<table>";
                                            while (($row = mysql_fetch_array($result))) {
                                                echo "<tr>";
                                                echo "<td>" . $row['mnozstvi'] . "</td>" . "<td>" .$row['jednotka'] . "</td>" . "<td>" . " ". $row['nazev'] . "</td>";
                                                echo "</tr>"."<br><br>";
                                                echo "</table>";
                                            }
                                            ?>

                                        </div></div><a href="">Pondělí</a></li>
Chtěl bych udělat to, abych mohl stylovat tabulku, ale nějak mi to nemaká. Takto mám styl v css:
 li>.seznamJidel .jidla table{
    font-size: 12px;
    color: #3f670c;
    font-family: Arial;
    margin-left: 57px;
}        
Už do toho chvíli koukám a zatím nic:) Prostě mi to styluje jen první výpis z tabulky. A kdybych to dal i na td tak nic:( Prosím a smutně koukám.. Poraďte:))))) Jsem začátečník a peru se s tím:) Proto prosím všechny moudré a chytré:) Děkuji.
Johnik
Profil
li>.seznamJidel .jidla table{ nahraď > mezerou
rollerblade
Profil *
Díky za echo, ale stejně nic.. furt je zelenej a odsazený pouze první řádek. Ostatní nic:( Ale díky za reakci:)
Tori
Profil
rollerblade:
Chyba je v php, </table> má být až za cyklem, <br>čka na ř.11 jsou zbytečná.
peta
Profil
rollerblade: Proc si z prohlizece nezobrazis zdrojovy kod? ten pak das do pspadu a necha zarovnat (HTML - preformatovat) a hnedka vidis, co ti to vyplodi.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: