Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravíčko... rád bych si udělal svojí "Aktualizaci systému" pomocí jednoho kliku... a tu bych dělal takto:
1. stáhnutí "new_system.rar" z jiného serveru např. www.adresa.cz
2. rozbalení raru do složky "uploads/actualization/"
3. překopírování a nahrazení všech souborů v tomto raru...

doufám že někod má s tímto zkušenosti a poradí mi jak na to.. předem děkuji za všechny odpovědi...
Mároš
Profil
Přímo v manuálu je celkem hezky popsána manipulace s RAR archivy. Tady je popsáno otevírání souborů. Akorát asi budeš muset na server nainstalovat extension rar. Stáhnout soubor můžeš buď přes wget (pokud nemáš zakázáno v php.ini exec() fci) nebo CURL rozšíření nebo file_get_contents (ale to si nejsem jistý)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0