Autor Zpráva
ahoj
Profil *
Mám zvláštní problém.
Na stránce používám cookies, chci mít možnost je nulovat, resp. "mínusjedničkovat" tím, že zadám ?refcook=nazevcookie. Zpracovávám to tímhle, nad tím už není nic. Toto mi ale způsobí, že se nic nenačte. Vypadá to, jako by se něco zacyklilo nebo co, ale nevím co a proč.

  session_start();
  $webroot = "http://www.mojeadresa.cz/";
  
  if (isset($_GET["refcook"]) {
    $_COOKIE[$_GET["refcook"]]= -1;
    header("Location: ".$webroot);
    exit();
  }
Someone
Profil
$_COOKIE[$_GET["refcook"]]-=1;
ahoj
Profil *
Someone:
he?


ahoj:
ještě k tomu "nic nenačte". Chtěl jsem tím říct, že se nezobrazí stránka. Tváří se to, jako by index neexistoval.
Someone
Profil
Někde budeš mít chybu v syntaxi.
ahoj
Profil *
Snažím se to lokalizovat, takže jsem poctivě vyrobil nový index.php, v něm je
<?php
  session_start();
  $webroot = "http://www.web.cz/cesta/";
  if (isset($_GET["refcook"]) {
    $_COOKIE[$_GET["refcook"]]= -1;
    header("Location: ".$webroot);
    exit();
  };

?>

Stránka nenalezena. Vyzkoušet může každý.
Someone
Profil
Zkuste řádek 5 pozměnit:
$_COOKIE[$_GET["refcook"]]= 1;
Vypíše se stránka?
ahoj
Profil *
Someone:
Vypíše se stránka?

Ne. Nevypíše se ani když smažu celý obsah toho, co je uvnitř toho if. Až když smažu ten if, dostanu normální prázdnou stránku.
Someone
Profil
Ach jo, jsem slepý:
if (isset($_GET["refcook"])) {
chybí ti tam závorka
Tori
Profil
ahoj:
Ještě dotaz: co očekáváte od změny pole $_COOKIE? Sušenka se tím určitě nesmaže (ani nezmění hodnotu), na to je setcookie s datem expirace v minulosti.
ahoj
Profil *
Someone:
chybí ti tam závorka

Neuvěřitelný. Koukám do toho hodinu a neviděl jsem to. Díky.

Tori:
Sušenka se tím určitě nesmaže (ani nezmění hodnotu)

Změnu hodnoty jsem od toho očekával. Přitom setcookie znám. Tak to vypadá, když se něco uplácá narychlo. Díky.
peta
Profil
ahoj: Asi nemas editor s obarvovanim syntaxe.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: