Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PecanCZ Profil |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2012, 17:15:23
Zdravím vás,
přemýšlím nad tím, jakým způsobem funguje aplikace HootSuite nebo spíše jakým způsobem sdílí věci na sociální sítě. Jde mi to, že bych se chtěl pokusit o vlastní takovou aplikaci, kde bych já svůj neomezený počet stránek na které chci sdílet. Mohli byste mě někdo nasměrovat jakým směrem tato aplikace funguje? Díky za odpověď |
||
johnl Profil |
Něco podobného jsem si tvořil pro sebe, odesílá to statusy na facebook v zadaný čas.. Facebook na to má vlasní PHP knihovnu a celkem rozsáhlou dokumentaci.. http://developers.facebook.com/docs/reference/php/
Nějaké návody můžeš najít i na Českém internetu. :) |
||
PecanCZ Profil |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2012, 18:18:05
Díky. Dá se tam přímo dohled návod nebo popis jak z nějakého webu, jako máš například ty, postnout věci na třeba 5 Facebook stránek najedou? + třeba načítání linků apod.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0