Autor Zpráva
kupoa
Profil
ahoj,muže mi někdo poradit jak udělat aby se soubor po x minutách sam aktualizoval?
mimochodec
Profil
Aktualizoval na serveru nebo v prohlížeči?
kupoa
Profil
v prohlížeči
_es
Profil
kupoa:
Myslíš ako to, že návštevník na web-stránku pozerá „x minút“ a aby sa po tých „x minútach“ web-stránka aktualizovala (znovunačítala zo servera)?
kupoa
Profil
myslim jako aby se samo aktualizovala sama jako když dá uživatel F5
_es
Profil
kupoa:
Přesměrování stránky » Přesměrování meta tagem
kupoa
Profil
tak už to mam,dík za pomoc:)
mam ještě jednu prosbu,muže mi to někdo dát aby to šlo dát do echa?už se stim šmudlám přes hodinu:/

<style type="text/css">
<script type='text/javascript'>
setInterval(document.refresh;20000) 
</script> 
Someone
Profil
Proč nepoužiješ metatag?
<?php
    echo '<meta http-equiv="refresh" content="3" />';
?>
_es
Profil
Someone:
Proč nepoužiješ metatag?
<?php
echo '<meta http-equiv="refresh" content="3" />';
?>
A prečo nie len <meta http-equiv=refresh content=20000>?
margin
Profil *
kupoa:
muže mi to někdo dát aby to šlo dát do echa?
echo '<script type=\'text/javascript\'>'."\n";
echo 'setInterval(document.refresh;20000)'."\n";
echo '</script>';
Akorát nechápu, proč máš skript vešmudlený do CSS, takže jsem ti první řádek vyhodil.

Použil bych meta tag, je to spolehlivější, viz rady výše.
Someone
Profil
[#9] _es
Do echa jsem to zapsal kvůli „aby to šlo dát do echa“, uvozovky jsou nepodstatný detail, o který v tomto případě nejde, a zakončení typu /> je zvyk.
_es
Profil
Someone:
Do echa jsem to zapsal kvůli ‚aby to šlo dát do echa‘
To je teda naozaj rozumný účel. Aký má význam použiť ten príkaz na nemenný a ničím nepodmienený výstup?
Someone
Profil
[#12] _es
To nevím, nikde neuvádím, že je to způsob, který bych použil, jen odpovídám na otázku, ve které se kupoa ptá, jak zapsat onen refresh do echa. To, co s tím smýšlí dál, je mi zcela neznámo.
_es
Profil
Someone:
jen odpovídám na otázku, ve které se kupoa ptá, jak zapsat onen refresh do echa
A rada, že to do žiadneho „echa“ netreba dávať, lebo to môže byť mimo PHP kódu nie je rozumnejšia?
Someone
Profil
Funkční to je v obou případech, navíc neznám podrobnosti použití, takže jsem do toho nechtěl šťourat. Je možné, že to kupoa chce použit např. v podmínce. Tudíž zápis mimo php
<?php
if (podminka..) {
?>
<meta http-equiv=refresh content=20000>
<?php
}
?>
mi přijde zbytečný. Je pravda, že uváděl, že chce, aby se soubor po X minutých aktualizoval. Navíc zápis echo '<meta http-equiv="refresh" content="3" />'; Není nijak špatný, tudíž nevidím důvod, proč ho neuvést. Kdybych měl řešit to, že se to dá zapsat jiným způsobem, tak bych také mohl zmínit použití Headeru, ale proč rozepisovat alternativy, když echo '<meta http-equiv="refresh" content="3" />'; funguje také a navíc odpovídá na otázku.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: