Autor Zpráva
martinecek2000
Profil *
Dobrý den zajímalo by mě jestli je to možné a jak by to šlo udělat možná by to šlo propojit nějak ale já jsm na to poleno :) takže potřebuji udělat normální ůložiště na wbu myslím tím že by si dotyčný vybral nějaký soubor popř. by se to zkontrolovalo jestli to nění vir (ale to není důležité) a uložilo a k tomu by jsem potřeboval nějak udělat něco jako je v počítači Altap Salamander tak takový podobný seznam souborů ve složce na tom hostingu PS:složku kudy by se to nahrávalo by jsem popř. třeba zahesloval tak aby tam mohli jen vybraní lid předem děkuji za odpovědi.
Martin02
Profil
martinecek2000:
Ahoj,
myslím, že ti budou stačit dvě funkce php:

move_uploaded_file($_FILES["name_obrazku"]["tmp_name"],  'adresar_do_kterehm_se_to_ma_ulozit/' . $_FILES["name_obrazku"]["name"])
- tato funkce nahraje soubor na web

$adresar = opendir(".");
while ($soubor = readdir($adresar)){
echo ($soubor."<br />");
}
- tento kód ti vypíše obsah aktuálního adresáře

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: