Autor Zpráva
TomPa
Profil *
Ahoj,
mám jeden krátký a jednoduchý dotaz - tada alespoň se domnívám... :)

Vytvářim si fotogalerii a přemýšlím, zda je lepší při uploadovaní ukládat informace o každé fotografii zvlášť do db (takto jsem to začal dělat)? A nebo nemusísm ukládat infomace o všech fotografiích do db, v tom případě pak budu pomocí PHP načítat obsah souborů na FTP (jednotlivých kategorií).

Díky
mimochodec
Profil
Jestli ta galerie má umět něco víc než nahrávat a zobrazovat fotky, tak určitě do databáze.
dako
Profil
TomPa:
Ahoj zopár galérii som už skúšal, a aj som rozchodil už nejdenu galériu, a je len na tebe čo od tej galérie ty očakávaš. Či tam chceš mať len najakych par desiatok fotiek, alebo tam chceš mať aj možno stovky fotiek a rozdelenych do kategoŕií,...?
TomPa
Profil *
Děkuji vám za vaše reakce!
Už jsem došel k závěru, že to udělém přes DB, protože tam dělám i zmíněné kategorie a i komentáře. Asi jsem se měl nad tím nejdříve počádně zamyslet, než jsem sem napsal, nicméně díky.
T.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: