Autor Zpráva
wig
Profil
Nevím proč, ale nemohu přečíst SESSION napríč serverem... mam admin neco.cz/admin/ ... tam se po prihlaseni ulozeni session .. vse funguje ... neni problem .. ale kdyz na neco.cz/index.php chci precist session ulozene v adminu nic... zkousel jsem i cookise taky nic ...

není to na subdoméně. Nějaké tipy?
Michel
Profil
wig:
máš na začátku index.php session_start();?
wig
Profil
ano samozřejmě.
Navíc když na začátku index.php přepisu danou session funguje... jen neumí přečíst session uloženou v jiném adresáři . :(
Michel
Profil
wig:
Pak mě jedině napadá ... ukaž kód. Netuším takle.
Borius
Profil
wig:
jen neumí přečíst session uloženou v jiném adresář
Ty si session ukládáš do různých adresářů?
wig
Profil
ne myslím tím že session uložené v neco.cz/admin/index.php nenacte v neco.cz/index.php
Davex
Profil
Připojuji se k Michelovi. Ukaž kód, živou ukázku a nastavení

var_dump(session_get_cookie_params());

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: