Autor Zpráva
candiess
Profil
Dobry vecer,
hned ze startu se omlouvam za diakritiku ale sem na mobilu.

Muj dotaz zni, lze podstrcit cestu k souboru ve formulari?
Rekneme, mam formular, kde je tlacitko pro vyber souboru a nejaky skodoliby koder by tam dal ,,neakou defaultni hodnotu`` a tak by mi uz predvyplnil cestu souboru a po kliknuti na odeslat by se ten soubor nachazel v $_FILES?? Zajima me to z bezpecnostniho hlediska.. diky vsem :)
Jan Tvrdík
Profil
candiess:
Ne, <input type=file> nemůže mít výchozí hodnotu ani mu ji nejde nastavit pomocí JS.
candiess
Profil
Jan Tvrdík:
Děkuji, to jsem chtěl vědět :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: