Autor Zpráva
Fisak
Profil
Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli by šel nějak jednoduše udělat systém záloh. Vytvořil by se rar(zip) s názve datum - čas a v něm by byl txt soubor databáze a složka se zálohovaným webem... šlo by to udělat nějak jednoduše ?
Taps
Profil
Fisak:
vyexportuj si záznamy z databáze do souboru a pak
použij Nejčastější potíže s PHP (FAQ)
Fisak
Profil
Taps:
děkuji moc.. jen můžu se zeptat ?? ukládají se mi tam soubory se zpětným lomítkem před... např. zálohuju soubor "images" a on se mi pojmenuje "\images" čím to ?


a ještě jeden problém dá se nastavit u toho skriptu cesta kam se to má ukládat ten rar ??

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: