Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím. Rád bych udělal to že se např při odečítání času na konci udělá nějaká php akce bez refreshe stránky.. nebo při vykonání nějakého java scriptu.. lze to ?? Můžete mi dát prosím nějaký příklad?
Someone
Profil
Hledej Ajax :)
margin
Profil *
Fisak:
Záleží na tom, co potřebuješ, možná bude AJAX kanón na vrabce, tvůj popis je velmi neurčitý.
Someone
Profil
margin:
Jak jinak bys spustil PHPko JavaScriptem?
Radek9
Profil
Someone:
Třeba přes Image nebo <iframe>.
Fisak
Profil
No mě spíš šlo tak celkově jestli to JS jde a jak.. a margin: „popis je velmi neurčitý.“ dal sem příklad odčítání času a na konci odčítání se třeba udělá header("Location: ... "); nebo nějakej mysql_query("dotaz");
_es
Profil
Fisak:
se třeba udělá
Sa trebárs môže spraviť všeličo, otázne je čo, na také neurčité otázky si niečo naštuduj, napríklad niečo o AJAXe.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: