Autor Zpráva
kozusnik.jan
Profil *
Ahoj, mám 2 dotazy.
1) Při otevření stránky klautodily.cz v IE 9 mi to místo obsahu pouze vypíše "undefined". V jiných prohlížečích stránka jede bez problému
2) Jak to udělat, aby se odpočítávání spustilo až při načtení videa? Na výše zmíněném webu se mi spustí odpočítávání a video začne hrát až chvíli poté... jak to udělat, aby to jelo zároveň?
Moc děkuji za rady
Keeehi
Profil
1) Takové chování nepozoruji, nicméně mi zase v IE při zavření toho okna hraje hudba dál.
2) To odpočítávání spustit až na event onload toho objektu. V IE by to mělo dělat problém, ale řešit by se to mělo nechat.
kozusnik.jan
Profil *
1) aha. tak asi bude chyba na mé straně...
2) kde mám dát to onload? protože když jsem to napsal k <object ............> tak se mi to odpočítávání nezobrazilo a když jsem to dal k divu video, tak taky ne.
Chamurappi
Profil
Reaguji na kozusnik.jana:
Při otevření stránky klautodily.cz v IE 9 mi to místo obsahu pouze vypíše "undefined".
To si sám aktivně způsobuješ tímhle skriptem:
window.onload = function(){
    var body = document.getElementsByTagName('body')[0];
    body.innerHTML = body.innerHTML.split("[STARTER]")[1];
}

V jiných prohlížečích stránka jede bez problému
Jiné prohlížeče přepíšou tenhle onload atributem onload na <body>.
Keeehi
Profil
kozusnik.jan:
Onload k object. V IE to však nebude fungovat. Tam se na to musí jinak. Přečti si odkaz v [#2].
kozusnik.jan
Profil *
Keeehi:
no tam jsem to dal, ale nejelo to...
Chamurappi:
jj, díky. už to jede ;) ale mám problém s tím, že se mi nezobrazuje křížek na vypnutí jako v ostatních prohlížečích... nevíte co s tím?


a druhý problém v IE, kterého jsem si teď všimnul - stránkou poté nelze rolovat...


druhý problém beru zpět... vyřešen - chyba v CSS.
Takže stále tyto problémy:
nezobrazuje se v IE křížek
nezobrazuje se odpočet
kozusnik.jan
Profil *
no to zobrazování v IE zatím neřeším, jde mi hlavně o ten zvuk v IE i při zavření videa, který je způsoben tím že video stále běží na pozadí. Zkoušel jsem to vyřešit takto:

<!--[if !IE]> -->
<object type="application/x-shockwave-flash"
  data="http://www.klautodily.cz/wp-content/uploads/Movie1.swf" width="650" height="400" id="movie">
<!-- <![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
  codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
 width="650" height="400" id="movie">
  <param name="movie" value="http://www.klautodily.cz/wp-content/uploads/Movie1.swf" name="movie"/>
<!--><!--dgx-->
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="menu" value="false" />

  <p><img src="http://www.klautodily.cz/wp-content/uploads/belvita_kl-300x169.jpg" width="650" height="400"></p>
</object>
<!-- <![endif]-->

function video_off() {
document.getElemtnById("movie").StopPlay();
.......
}
Ale nějak to nefunguje a nevím proč.
Každou radu uvítám.... i k výše zmíněným problémům s nezobrazujícím se křížkem v IE a s tím odpočítáváním

díky moc
Keeehi
Profil
Něco takového?
document.getElementById("movie").parentNode.removeChild(document.getElementById("movie"));
_es
Profil
kozusnik.jan:
Možno by si sa mal aj zamyslieť nad tým, či to prináša nejaký celkový pozitívny efekt. Automaticky spúšťanými zvukmi bez vyžiadania spoľahlivo odoženieš mnohých zákazníkov.
kozusnik.jan
Profil *
No toto dělám pouze kamarádovi na web, který to tam chtěl...


Keeehi:
výborněěěěěěě!!!!!!! díky moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: