Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
candiess Profil |
#1 · Zasláno: 2. 8. 2012, 21:47:47
Dobrý večer,
předem chci říct, že mám prohlídnuté tyto témata na této diskusi ale i přesto jsem ztracen. Do své internetové aplikace bych rád zařídil něco jako Premium účet. Stručně bych to napsal takto: - Chci aby nějaký uživatel (pokud bude chtít Premium účet) poslal SMSku na nějaké číslo a mi aby přišlo 20,- + aby se spustil PHP skript, kterému ta SMSka předá email uživatele a ten tomu uživateli ten Premium nastaví. Četl jsem něco o platebních bránách a premium SMS atd ale nevyznám se v tom. - Mohl by mi někdo doporučit server který by tohle měl a byl cenově příjemný? - Četl jsem, že z každého operátora jde jinačí část peněz, takhle to má třeba www.mobilnipla*by.cz - Jak docílit (co zvolit), abych měl od každého stejně peněz? Příjde mi dost blbé abych do aplikace napsal že zákazníci T-Mobile platí 50,- a zakazníci vodafone 57,- (příklady) Prosím o rady a případné zkušenosti, děkujoi všem mnohokrát :) |
||
Oison Profil |
#2 · Zasláno: 2. 8. 2012, 22:11:13
Ahoj candiess!
Zrovna řeším stejný problém. Co jsem se díval, tak stejně nikde nedostaneme víc, než 50 % toho, co zaplatí uživatel (to mě hodně sere :) http://www.smsden.com/index-cs.html http://www.mobilnipla*by.cz/ Jsou dvě služby, které mám vyhlídnutý... Ale teda ani trochu se mi nelíbí!!!! Kdyby si s tím nějak pohnul, tak sem rozhodně napiš!!! Udělám to samé... :) Díky |
||
candiess Profil |
#3 · Zasláno: 2. 8. 2012, 22:13:25
Jojo, sleduj tohle vlákno, snad někdo odpoví..
V tomhle jsem úplnej panic tak bych přivítal radu starších a v tomhle oboru zaběhlých lidí :) |
||
whoami Profil |
#4 · Zasláno: 2. 8. 2012, 22:37:34
Pokud budete potřebovat radu s implementací pro http://sms.sluzba.cz/ tak se můžete ozvat na gtalk.. tomas.bara@whoami.cz
|
||
Oison Profil |
#5 · Zasláno: 2. 8. 2012, 22:45:52
Ahoj kdo jsem :)
Pro začátek by mi stačilo vědět jen pár věcí... 1) Posílá ten server po přijetí SMS HTTP request na příslušný skript s parametry? - dá se nastavit dynamická odpověď (např. podle odpovědi serveru) - myslím sms odpověď klientovi 2) cena - v % ze zaplacené částky (aspoň zhruba) Díky ti převelice!!!! :) :) :) |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 2. 8. 2012, 23:00:55
Osobní zkušenost nemám, ale co vím a co už se několik let nemění je, že o moc více než 50% z částky co uživatel zaplatí nedostanete.
candiess: „Jak docílit (co zvolit), abych měl od každého stejně peněz?“ Nijak, každý operátor to má jinak. Ber to tak, že to co dostáváš od operátora, který dává nejméně je standard a to co dostaneš více od ostatních operátorů je bonus. Standardně to funguje tak, že ten jejich systém zavolá nějaký váš script s určitými parametry, podle toho poznáte, kdo co platil. Pokud služba posílá odpovědní SMS, tak většinou posílá to, co dostane jako odpověď ze scriptu, který volala. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Dart21 Profil |
#7 · Zasláno: 8. 8. 2012, 16:39:38
Ja pro svoji webhru pouzivam mobilnipla*by.cz odesle nekdo sms s parametrem jako jeho ID spusti se skript, ktery mu pricte kredity, zapise mi to do logu. Muzes si zvolit i ruzne cenove hladiny jen asi 5 dni trva nez ti schvali branu.
|
||
Časová prodleva: 22 dní
|
|||
zdenek.hry Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 8. 2012, 17:05:02
ahoj
taky jsem v tom lama a dost mě toto téma zajímá. delší dobu mám vyhlídnutej tento web: www.platmobilem.cz/pro-partnery/jak-se-stat-partnerem.aspx tak snad to bude užitečný |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0