Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mihhc Profil |
#1 · Zasláno: 23. 8. 2012, 00:45:12
Zdravím,
nějak jsem se zasekl. Ani net mi nějak neradí. Přitom mi přijde, že to musí být běžné. Tak k věci: Uživatel zaklikne "Zrušit účet" a odešle, pokud má JS, vybere v okne OK, a provede se. Problém nastává, když má JS vypnut, mám udělené i zpracování, ale nevím jak ho dostat na požadovanou stránku. (Zní to asi zamotaně, tak ukázka (kodu :) )) <tr><td>Smazat profil:</td><td><input name="smazat" type="checkbox"></td></tr> <tr><td colspan="2"><input type="Submit" name="odeslano" value="Uložit změny"></td></tr> if (isset($_POST["odeslano"])) { if (!empty($_POST["smazat"])) { echo '<script type="text/javascript"> promenna = confirm("Opravdu chcete nenávratně smazat Váš profil?"); if (promenna) document.location = "index2.php?page=zruseni"; </script>'; //header("Location: index2.php?page=zruseni&order=question"); //sem když je JS vypnut } else { ... Další stránka se už o zbytek postará. Předem díky, M. |
||
Keeehi Profil |
echo "Opravdu nenávratně <a href=\"index2.php?page=zruseni&order=question\">smazat</a> Váš profil."; |
||
Mihhc Profil |
#3 · Zasláno: 23. 8. 2012, 01:23:00
Keeehi:
No jasně, moc díky, nějak mě to ehm nenapadlo. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0