Autor Zpráva
Falcon16
Profil
Mam formular a ako odosielacie tlacitko mi sluzi klasicky
<input type="submit" name="tlacitko" value="odoslat">

Ale potreboval by som aby to talcitko vyzeralo nejako inak. takze
1. da sa formatovat klasicke talcitko naprilklad pomocou css, ze zmenim napriklad pozadie, font, farbu, atd.?
2. da sa uplne nahradit klasicke tlacitko za povedzme sformatovany odkaz, ktory by ale dokazal ten formular odoslat?
3. alebo je nejaka ina moznost?
Za rady a pomoc budem moc vdacny
Timy
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/formulare-4.html#css
PerToon
Profil
1. dá, můžeš si to klidně zkusit
2. dá, například onClick='submit();'
Rob
Profil
Možná si myslel
<input type="image" src="xxx.gif">
Tohle funguje stejně jako tlačítko submit, ale vloží to nějaký obrázek místo tlačítka. Používá se to hodně, takhle rychle mě napadá jenom www.webzdarma.cz
Falcon16
Profil
Diky moc, hlavne za ten odkaz na jakpsatweb, sice som tam hladal,ale hen to som zial nikdy nenasiel. ani ked som sa html ucil a to som si myslel ze som presiel vsetky stranky. Takze este raz diky moc, velmi ste mi pomohli
Anonymní
Profil *
1)to víš,že to de!
já to dělal stylama:takle
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0