Autor Zpráva
Yeti
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych, aby se mi poté, co uživatel stáhne soubor, jeho umístění na disku zapsalo do databáze.
Nebo jen vytvořit něco jako mám google chorm v downloads - "Zobrazit ve složce", by možná bylo i lepší, ale předpokládám že k tomu je potřeba vědět místo uložení souboru...

Nevíte prosím někdo jak na to?

Předem dík za odpovědi :)
Rfilip
Profil
Takové informace ti prohlížeč žádným způsobem neposkytne z bezpečnostních důvodu a také kvůli ochraně soukromí uživatele

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: