Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
wifi_jirka Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 9. 2012, 12:34:36
Dobrý den,
neznáte prosím někdo nástroj, který umí online hlídat dostupnost stránek a upozornit na výpadek ? Tuto funkci má např. WebsiteDefender, bohužel zdarma pouze pro jeden web a frekvence testů je relativně dlouhá. POtřeboval bych hlídat tak jednou, dvakrát za hodinu. děkuji |
||
ShiraNai7 Profil |
Nějaká free varianta je i na monitoring-serveru.cz, nějakou dobu jsem ji využíval..
edit: pokud hledáš software, který by běžel u tebe, tak to neporadím.. kdybych to sám potřeboval, tak bych si to napsal v PHP a spouštěl cronem :) |
||
wifi_jirka Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 9. 2012, 23:54:19
Není ten monitoring-serveru.cz spíš jen takový sledovač stránek, který pak ukaáže, jak to minulý měsíc vypadalo ? KOlik bylo výpadků a jaká dostupnost ?
Myslím, že jsem to taky kdysi pro test použil.... Ale já hledám spíš něco, co mně upozorní, když stránky přestanou fungovat (abych mohl hosting upomínat ohledně řešení chyby ...) |
||
jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 25. 9. 2012, 00:06:51
wifi_jirka:
Na chyby upozorňuje - konkrétně upozornění na výpadek přes e-mail, na mobil přes SMS, jako XML nebo RSS kanál. Myslím si ale, že před pár lety bezplatnou verzi úplně zrušili. (Pouze první měsíc je zdarma.) |
||
Giga Profil |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2012, 08:10:14
Raz za hodinu uploadujem na svoje stránky nejaké údaje. Keď upload zlyhá, objaví sa mi na monitore varovná ikonka. Údaje zostávájú vo fronte a upload sa o hodinu opakuje. Takto mám vlastne monitorovanú dostupnosť stránok.
|
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
wifi_jirka Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 10. 2012, 10:22:41
vypadá to, že asi tyky budu muset použít nějaké svoje řešení (php+ cron)
Díky za komentáře ... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0