Autor Zpráva
JWplayer NA 3owlHostingu
Profil
Moc prosim o pomoc. Uz se s tim morduju 14 dni, procitam navody, zkousim ruzne kody a varianty, guuugluju, guuuugluju a porad to nefunguje.

Zde je navod s kodem, ale nefunguje mi to:
http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/jw-player-for-flash-v5/12/install-the-jw-player-for-flash-v5

<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script><div id='mediaplayer'></div><script type="text/javascript"> jwplayer('mediaplayer').setup({ 'flashplayer': 'player.swf', 'id': 'playerID', 'width': '480', 'height': '270', 'file': '/videos/bunny.mp4' });</script>

Tez jsem zkousel tento navod s kodem:
http://www.sothinkmedia.com/guide/putvideo.htm


<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/
cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="400" height="300"
id="flashvideoplayer.swf" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie"
value="http://www.myhomepage.com/flashvideoplayer.swf?
flv=http://www.myhomepage.com/myvideofile.flv">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="http://www.myhomepage.com/flashvideoplayer.swf?
flv=http://www.myhomepage.com/myvideofile.flv" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="300" name="flashvideoplayer.swf"
align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>

Nejsem si jisty zda do CELKOVEHO kodu musim jeste neco pridat ci ubrat. Tez si nejsem jisty s adresama co tam mam doplnit. Zkousel jsem takoveto proste kody viz vyse. (Samozrejme jsem ten kod co uvadim jako druhy, obměnil dle navodu.)

Tez je mozna chyba v tom, kam to natahuju v tom 3owl.com web hostingu. (A nebo....je vubec na tomto web hostingu mozne nainstalovat JW player???) (Ptal jsem se jich primo na to, ale odpovedeli mi, abych dotaz dal na jejich forum. Tam je ale mrtvo, ticho. cca 4 dotazy. A zadna odpoved stejne neprisla.)

Nejlepsi by bylo, kdyby nekdo jiz znal JW player a 3owl.com web hosting. A kdyz ne, tak to tam proste vyzkousel...3owl je zdarma s docela dobrym vybavenim a moznostma vcetne neomezeneho mista na disku zdarma. Pro odbornika je to chvilka. Ja nad tim dumam jiz pres 14 dni.
Diiiky moc!
P.S.: A nebo se na to muzete primo mrknout. Zde je moje webstranka: http://best.3owl.com//index.html, Prihlasite se na: http://3owl.com/login, prihlasovaci email: pebrs@gmx.com Prihlasovaci heslo: cccccccc3 (Cecko je8x), a prihlasovaci heslo do "File Manager 2": dddddddd (Decko je take 8x)


Moderátor Joker: Po titulku „JAK NAINSTALOVAT JW PLAYER NA 3OWL.COM HOSTINGU???“ jsem to přemýšlel, že to rovnou vyhodím. Ale dotaz vypadá docela slušně, tak jsem jen upravil titulek.
Kajman
Profil
Aba výskyty http://www.myhomepage.com/myvideofile.flv musíte nahradit cestou ke svému videu.

Aba výskyty http://www.myhomepage.com/flashvideoplayer.swf musíte nahradit cestou, kam jste ten přehrávač nahrál.

Případně si pustťe promocníka
http://www.longtailvideo.com/support/jw-player-setup-wizard
a nastavte si správné parametry tam.
JWplayer NA 3owlHostingu
Profil

Jiz jsem rikal, ze: "...(Samozrejme jsem ten kod co uvadim jako druhy, obměnil dle navodu.)..." A neslo to. Momentalne jsem ho tam na mem webu nemel, protoze porad zkousim novy a novy, dokud to nepujde. V tuto chvili ho tam zase mam. Zde je aktualizovany s mymi udaji/parametrama/cestama k memu videu a prehravaci:


<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/
cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="400" height="300"
id="player.swf" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain">
<param name="movie"
value="http://www.best.3owl.com/player.swf?
flv=http://www.best.3owl.com/Michael Jackson -I'll be there (Tribute).flv">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#ffffff">
<embed src="http://www.best.3owl.com/player.swf?
flv=http://www.best.3owl.com/Michael Jackson -I'll be there (Tribute).flv" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="300" name="player.swf"
align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>

Avsak mozna uvadim nespravnou cestu k memu prehravaci a videu a nebo jsem ten prehravac a video umistil nekam, kam nemam? Fakt nevim. Nejjednodusi by bylo, kdyby jste to prekontroloval. Zde je moje webstranka: http://best.3owl.com//index.html, Prihlasite se na: http://3owl.com/login, prihlasovaci email: pebrs@gmx.com Prihlasovaci heslo: cccccccc3 (Cecko je8x), a prihlasovaci heslo do "File Manager 2": dddddddd (Decko je take 8x)

Ted jdu vyzkouset toho pomocnika, jehoz link jste zde uvedl. Avsak, doplnim-li do neho nespravne cesty ci/a umistil-li jsem prehravac / video na spatne misto (=do spatneho adresare) na mem webu, tak to stejnak nepujde. Mohl byste to prosim prekontrolovat?

Ted zkousim toho pomocnika. A pise se tam: "...Below is the JW Embedder code for this setup, which is needed for advanced features such as the JavaScript API and HTML5 playback..."
Znamena to, ze na mem webu musim mit nainstalovany nejaky program, ktery se jmenuje "Java" a do neho mam natahnout ten prehravac, video a ten kod??? Ja tam zadnou Javu nevidim. Vse jsem primo natahnul do "File manager2". Mozna-ze v tom je ten problem????

Ted jdu vyzkouset tehle kod:
<html>
<head>
<title>Má první stránka</title>
<script type='text/javascript' src='/jwplayer/jwplayer.js'></script>
</head>
 
<body>
<p>
  Moje první html stránka.
</p>

<div id='mediaplayer'></div>

<script type="text/javascript">
  jwplayer('mediaplayer').setup({
    'flashplayer': 'player.swf',
    'id': 'playerID',
    'width': '480',
    'height': '270',
    'file': '/videos/bunny.mp4'
  });
</script>


</body>
</html>


Tak jsem tento kod prave vyzkousel ...A vylezla mi na moji web strance CINSTINA !!!!

Ano, to se mi take uz stalo behem tech 14 dnu co to zkousim, ze mi tam vylezla cinstina!
Takze problem zrejme nebude v tom kodu, ale v tom, ze mi NECO ten kod prevadi do cinstiny. Tak me napada, ze jestli to neukladam v nejakem spatnem formatu. Kod prilepuji do NOTEPADu a ukladam to ve forme: index.html v: Encoding: Unicode. Mozna-ze prave toto je to co mi to prevadi do cinstiny???
peta
Profil
Stranka v cinstine vznika, kdyz prekopirujes nespravne znaky z utf-8 do win-1250. Kdyz si teda nejsi jist spravnym kopirovanim, radeji si dej tu praci a tech 100 znaku opis rucne do naprosto noveho souboru, ktery zadne divne znaky neobsahuje.
JWplayer NA 3owlHostingu
Profil
To je zajimava nova informace! Co to je z utf-8 a win-1250? ...Abych si dal priste pozor. Vzycky jsem kopiroval klavesama ctr+C a fungovalo to. Zrejme jsem nikdy nekopiroval z utf-8 do win-1250. ...Jo, ceho jsem si vsiml, ze v posledni dobe, pri kopirovani, se mi ty kody nezkopirujou pekne do tech odstavecku, ale prilepeji se mi za sebou do radku. Otazka zni, jak tomu zamezit? Proc to najednou kopiruje spatne. Co se stalo, ze to kopiruje spatne? Jak to opravit, aby to zase kopirovalo spravne?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: