Autor Zpráva
Sylar
Profil
Zdravím,
máte někdo zkušenosti s integrací GoPay platební brány do e-shopu? Zaznamenali jste nějaká úskalí, nevýhody, problémy s integrací či v průběhu plateb? Plánuji nasadit bránu na svůj e-shopový systém, tak se chci nejprve poradit zda do toho vůbec jít.
Chuchycek
Profil
Taky zdravím, GoPay jsem nedávno integroval na web, který běží na WP a můžu ti říci, že se soubory, co ti GoPay poskytne, je to velice snadné. Takže pokud ovládáš alespoň základy OOP, tak by ti to nemělo dělat větší problém. Jediné, co je na tom zdlouhavé je finální dořešení, kde musíš čekat na jejich další pokyny.
Sylar
Profil
Chuchycek:
Okey, díky moc za informace
Chuchycek
Profil
Nevím jestli ti to pomohlo, ale kdyby tě cokoliv zajímalo nebo si měl nějaký problém, tak se mě klidně zeptej.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: