Autor Zpráva
skypi39
Profil
Ahoj dostal jsem Individualní Maturitní práci na Téma - Grafické studio. - zatím mám : http://grafickestudio.php5.cz/

Mám však problém :) vůbec nevím co a jak.. Potřeboval bych poradit.

Potřebuji udělat Databázi s obrázky a uživateli. ( Db s uživateli už tak něják mám Registrace/login )
Pak nějákou administraci uživatele. Aby si nastavil avatara, udaje atd.
Na Web by měl správně uploudovat obrázky pouze registrovaný uživatel. Tyto obrázky si následně může prohlížet kdokoliv, ale obrázky opět mohou registrovaní uživatelé Hodnotit ( hvězdičky 1 - 5 ), komentovat, nebo stahovat.
Ale vůbec nevím jak na to. čeho se chytit.
mam předepsané SQL, php, html..

Prosím o nějákou pomoc nebo nasměrovaní . děkuji.
peta
Profil
Takze si google urcite zkousel na slova "php example file upload", ze?
Něco málo o PHP
http://peter-mlich.wz.cz/web/php/pr/showdir.php
http://peter-mlich.wz.cz/web/php/pr/showdir.txt
http://peter-mlich.wz.cz/web/php/pr/upload/upl.txt
Podstatne je u formulare zapsat enctype="multipart/form-data".

To ostatni prilis nechapu. Pises, ze to mas a pak pises, ze to nemas.
"Db s uživateli už tak něják mám Registrace/login"

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: