Autor Zpráva
chleeba
Profil
Mám problém s prokletým IE kdy vážně nevím proč se mi v Chromu zobrazují 3 obrázky vedle sebe a v IE jen 2 a navíc v IE mají kolem sebe rámaček. Nevíte kde tam mám chybu už tak 10x sem to kontroloval :(

web: http://lukaschlebik.ic.cz/index.html
Chamurappi
Profil
Reaguji na chleebu:
Protože tvůrci Chromu se rozhodli, že z interního CSS svého prohlížeče vyhodí výchozí border pro a img. Hloupý krok vedoucí ke zbytečným nekompatibilitám…
chleeba
Profil
Chamurappi:
a neporadil bys mi jak to mam opravit v css nebo html, umím +/- základy a nějak se vtom nevyznam
Trejpa
Profil
chleeba:
Do soubory style.css si přidej:
a img { border: 0; }
chleeba
Profil
Děkuji za rychlou odpoveď,
vždycky mně naštve, když si to kontroluju a pak to ztroskotá na tom, že každý prohlížeč zobrazuje stránky trochu jinak a člověk se s tím pak zdržuje.
Mohly by už konečně nějak sjednotit ty prohlížeče. Funkce ať má každý jaký chce, ale co se týče zobrazení webu tak by se měli držet nějakého standartu pro všechny.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: