Autor Zpráva
Janeček
Profil *
Dobrý den,

rád bych se zeptal, jak přesunout tlačítko hledat z této: http://i47.tinypic.com/aw6jhv.png podoby do této: http://i50.tinypic.com/2d94l5t.png ?

Té druhé podoby jsem docílil tak, že jsem si tabulku, ve které se ten panel nachází, nastavil takto:

.contentpaneopentwo {
    width: 60%;
        margin-left: auto;
        margin-right: auto;
}

Když ale nastavím 50%, tak se mi tlačítko hledat přesune o řádek níže.. kód samotného vyhledávání níže. Děkuji za pomoc.

<form action="{U_SEARCH}" method="post" id="search">
                <fieldset>
                    <input name="keywords" id="keywords" type="text" maxlength="128" title="{L_SEARCH_KEYWORDS}" class="inputbox search" value="<!-- IF SEARCH_WORDS-->{SEARCH_WORDS}<!-- ELSE -->{L_SEARCH_MINI}<!-- ENDIF -->" onclick="if(this.value=='{LA_SEARCH_MINI}')this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value='{LA_SEARCH_MINI}';" /> 
                    <input class="button2" value="{L_SEARCH}" type="submit" /><br />
                    <a href="{U_SEARCH}" title="{L_SEARCH_ADV_EXPLAIN}">{L_SEARCH_ADV}</a> {S_SEARCH_HIDDEN_FIELDS}
                </fieldset>
                </form>
Rellik
Profil
Tak nic... Blbě sem se podíval...
Janeček
Profil *
Rellik:

Takže žádný řešení?
Rellik
Profil
Janeček:
Takže žádný řešení?
Jediné co mě napadlo, tak přidat tam: display: block; ale to asi nepomůže...
Ono to nejspíš u těch 50% už nemůže dodržet délku inputu a tak to díky tomu zalomí...
joe
Profil
Janeček:
Když ale nastavím 50%
To je logické, protože pak už se to tam nevejde. Napadají mě teď třeba tyto dvě možnosti

1. Zmenšit šířku inputu pro hledání tak, aby se to tam vešlo.
2. Tlačítko pozicovat absolutně doprava.
Janeček
Profil *
Ok, vyzkouším a dám vědět. Zatím děkuji.
Janeček
Profil *
Změnšením šířky inputu jste měl namysli maxlenght? Toto jsem zkusil změnit, ale nic se nestalo. A s tím absolutním pozicováním si také nevím rady.
Rellik
Profil
Janeček:
Změnšením šířky inputu jste měl namysli maxlenght?
Ne. Přidat tam velikost. Např. size="15" - zkrátí to to políčko a ponechá maximální počet znaků jak máš...
panther
Profil
Janeček:
Změnšením šířky inputu jste měl namysli maxlenght?
ne, myslel šířku, ne omezení počtu znaků, které lze do inputu napsat.

Spíše než Rellikek doporučovaný atribut size použij raději width v CSS. Nejsem si jistý, ale řekl bych, že hodnota atributu size se může napříč prohlížeči lišit (ač to nemám vyzkoušeno).

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0