Autor Zpráva
Garen
Profil
Dobrý Den.
Potřeboval bych pomoci upravit tento JS :
function viewpage(pageid){
el=document.getElementById(pageid).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
Vyvovávání + zobrazení:
<table class='main'>
  <tr>
    <td class='left-side'>
      <p onClick="viewpage('1')">Úvod</p>
      <p onClick="viewpage('2')">Registrace</p>
    </td>
    <td class='contect'>
      <div id='2' style='display: none;'>
        <p>Registrace</p>
      </div>
      <div id='1' style='display: none;'>
        <p>Úvod</p>
      </div>
    </td>
    <td class='right-side'>
      a
    </td>
  </tr>
</table>

Je to vlastně rozbalovací menu který mi rozbalí nějaký ten obsah stránky když kliknu na úvod zobrazí se jako hlavní stránka úvod pokud registrace zobrazí se registrace.Ale potřeboval bych to nějak upravit jestli to jde tak , aby vlastně nebyly otevřené 2 obsahy najednou.Pokud překliknu na druhé tak se mi předchozí obsah zavře.

Popř. Kdyby mi někdo poradil, jak udělat abych měl furt v URL zadanou pouze doménu stránky se i tam měnily.Mě napadl právě jen tady tento způsob nic jiného mě nenapadá tak kdyby se nedal script upravit tak aspoň radu , jak udělat teda aby doména zůstávala stejná (aby tam nebyla cesta za tím /index.php?page=5 ale aby tam prostě byla jen doména a stránky se při kliknutí na odkaz v menu měnily . tak nějak jak to má Hostin90

Už se s tím trápím nějakou dobu. Poradily by jste mi někdo jak by se to dalo uskutečnit?
Děkuji mnohokrát předem za odpovědi.
peta
Profil
1.
// schovej vsechny elementy
for(var i=1;i<3;i++)
{
el=document.getElementById(i).style;
el.display='none';
}

2. 1 nebo frame/iframe

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0