Autor Zpráva
Vampy
Profil
Mám hotový web, uploadoval jsem ho na webzdarma, na PC mi vše 100% funguje, ale když se na web podívám na webu tak mi nejdou zobrazit 2 stránky, když je dám tka mi to hodí stránka nenalezena, ale přitom v PC je to OK nevíte v čem je problém?
Rfilip
Profil
Odpověd máme věštit? O jaké stránky se jedná?
Vampy
Profil
http://www.turnajzaborna.wz.cz/
Rfilip
Profil
U stránky http://www.turnajzaborna.wz.cz/pravidla-junior cup.html dělá problém ta mezera zkus ji odstranit( z jména souboru i odkazu)
A u stránky http://www.turnajzaborna.wz.cz/fotogalerie.html, zkontroluj si zda tam tu stránku opravdu máš, odkaz vypadá v pořádku
Vampy
Profil
mám jí tam..., nemůžou dělat problém ty obrázky?


Mezera odstraně a pořád nenachází
margin
Profil *
Vampy:
mám jí tam...
Nemáš. Používáš Nějakého FTP klienta, třeba Total Commander, Filezilla, nebo soubory nahráváš tím WZ webovým šidítkem?

nemůžou dělat problém ty obrázky?
Ne, zmíněné dva soubory nejsou na webu k nalezení.
Vampy
Profil
šidítkem :D :D


Takže to zkusím přes Total commander
juriad
Profil
V názvech souborů používej pouze písmena anglické abecedy, číslice, pomlčku a podtržítko. Vyhneš se tím v začátcích spoustě problémů.
Vampy
Profil
Nahráno přes Total commander a stejně nefunguje!


http://imageshack.us/photo/my-images/832/96259881.jpg/
Rellik
Profil
juriad:
V názvech souborů používej pouze písmena anglické abecedy, číslice, pomlčku a podtržítko. Vyhneš se tím v začátcích spoustě problémů.
Taky nepoužívej velká písmena. A to jak v názvu souboru tak i v jeho příponě.... Z náhledu je vidět, že to tak máš...
A je to přesně jak říkám:

http://www.turnajzaborna.wz.cz/Fotogalerie.html

Takže názvy souborů piš pouze malým písmem, bez mezer a diakritiky!
Vampy
Profil
Díky, funguje
Rellik
Profil
Vampy:
Ještě sem si všiml, že máš i v názvech složek velké písmena. To pojmenování co sem psal o souborech, platí i na složky. Pokud to nebudeš dodržovat, tak dřív nebo pozděj opět narazíš na nějakou nefunkčnost... Většina serverů totiž jede na linuxu a v něm jsou např Obrazky a obrazky dvě různé složky. Ostatně jako soubor Fotogalerie.html a fotografie.html je taky úplně jiný soubor a platí to i o příponách obrazek.jpgl není to samé jako obrazek.JPG ... atd... To jen ve widlows si s tím programátoři nedělají těžkou hlavu a nechávají soubory bez rozdílu.. ;) Ostatně můžeš si to vyzkoušet. Zkus si ve windows v jedné složce vytvořit soubory a složky podle obrázku http://www.2i.cz/d6a01c36e5 A pochopíš. Windows ti bude tvrdit, že soubor již existuje a přitom to není pravda... ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: