| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Rossko Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2013, 10:39:00
Dobrý deň.
Mám taký problém, mám urobený chat a chcem tam dorobiť načítanie starších správ. Vymyslel som, že na začiatok mi pridá DIV do ktorého sa načíta zase DIV s id indexom nejakým číslom (a to sa samozrejme inkrementuje), teda zakaždým načítavam do toho nového vytvoreného divu. Toto všetko funguje, porblém mám ale s tým, že načítavam 25 správ a keď sa v chate vyscrollujem úplne navrch, kliknem na Zobraz staršie, tak mi scroll ostane navrchu a správy sa načítajú pod to. Má niekto nejaký nápad, aby sa mi scroll posunul na tú poslednú videnú správu po kliknutí a tie staršie správy boli načítané nad tým?? Ďakujem pekne |
||
| Camo Profil |
#2 · Zasláno: 21. 2. 2013, 13:33:57
Hádam sa to dá riešiť normálnymi kotvami.
Neviem ako načítavaš tie správy či cez ajax alebo refresh. Cez refresh stačí doplniť tomu divu kotvu a poslať ju na server. Cez ajax asi bude treba urobiť nejaké location.replace('#kotva'). Mne to fungovalo v IE7 aj vo FF. |
||
| Rossko Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2013, 15:15:20 · Upravil/a: Rossko
cez ajax sa to načítava a toto mi príde ako celkom dobrý nápad, idem to vyskúšať
nie je to dobré, lebo mi to posúva aj stránku keď dám windows.location.replace() potrebujem aby sa to posúvalo len v rámci toho DIVu |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0