| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| DarkKnight Profil |
#1 · Zasláno: 28. 2. 2013, 19:27:07
Zdravím,
potřebuji poradit. Na svoje stránky potřebuji PNG obrázek určitého divu v jiné části webu. Ovšem obrázek musí být aktualizovaný = alespoň každých 5 minut aby se znovu vyfotil. Však žádný návštěvních to nemá dělat. Ani já... Potřebuji opakovací skript, který ten div vyfotí a uloží na určené místo, kde se bude nahrazovat. Stránka bude na nějaké nesmyslné adrese, takže na ní nikdo nebude chodit. V podstatě potřebuji upravit tento script:
<script>
var refreshId = setInterval(function()
{
$('#id').load('adresa');
}, 300000);
</script>Místo load akorát nějakou funkci, která způsobí záznam divu.... Doufám, že to vůbec existuje... Díky :) |
||
| Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2013, 19:30:43
DarkKnight:
Také zdravím, a co je vůbec hlavním cílem? Nestačilo by vzít jenom HTML obsah divu a dát ho do jiného divu? |
||
| DarkKnight Profil |
Sire, já chci vložit ten obrázek na svůj blog, který nepodporuje html ani php tzn.: obrázek toho je jediná šance... K tomu potřebuji aby to bylo aktualizovaný...
|
||
| Sir Tom Profil |
#4 · Zasláno: 28. 2. 2013, 21:17:29
DarkKnight:
http://stackoverflow.com/questions/6887183/how-to-take-screen-shot-of-a-div-with-javascript Ale úplně nejlepší by bylo vyměnit blog, protože blog, který nepodporuje html je dost na nic... |
||
| DarkKnight Profil |
#5 · Zasláno: 28. 2. 2013, 21:25:20 · Upravil/a: DarkKnight
No on to podporuje, jen to správci omezili... Nemůžu tam dát iframe a podobné
Na tohle jsem tedy opravdu krátkej, nevíte co s tím udělat :) html2canvas(document.body, {
onrendered: function(canvas) {
document.body.appendChild(canvas);
},
width: 300,
height: 300
}); |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0