| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Rob Profil |
#1 · Zasláno: 9. 11. 2005, 21:18:44
Zdravím,
chtěl bych vědět, jestli je možné směrovat na určité místo bez kotvy. Takže http://www.blablabla.cz/nejakastranka.htm#158 to by hodilo na 158řádek na té stránce. Tohle jsem zkoušel, ale takhle přímo to nefunguje. Jde to vůbec nějak?? |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 9. 11. 2005, 21:31:37
A to jste myslel vazne? Skocit muzete jen na dany ELEMENT s id, coz radek neni. Leo
|
||
| peta Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 11. 2005, 21:33:18
Rob Zobrazit zdroj - Upravit - prejit na radek (ctrl+l)
To, co chces ty, to konkretne jde taky, ale je to o dost komplikovanejsi. Musel bys stranku nacist do nejakeho prvku (textarea), najit zalomeni radku (/n) a odpocitat 158. Jinak na kazdy radek dat kotvu, nejlepe. Ale sak kotva je ID nebo NAME, to tam stejne mas, ne? Ale v JS prikladech je script, ktery rozebira adresni radek do pole. |
||
| Rob Profil |
#4 · Zasláno: 9. 11. 2005, 21:45:31
Myslel jsem, že to nepůjde, ale nikdy neškodí se zeptat. Ani to nepotřebuju - zajímalo mě to. Zvědavost je užitečná, nebo ne??
|
||
| Timy Profil |
#5 · Zasláno: 9. 11. 2005, 21:51:49
Rob
ono to nemůže jít už třeba z toho důvodu, že text se může roztáhnout jinak podle rozlišení uživatele a změní se tím pádem i počet řádků. Ale obvykle se odkazuje na nějaký nadpis, kterému můžeš vrazit id. |
||
| Rob Profil |
#6 · Zasláno: 9. 11. 2005, 22:09:44
Timy
Tak to vím......a to s těmi měnícími se počty řádků jsem si neuvědomil. Ale tak co, už dlouho jsem si neudělal ostudu, tak ono to dřív nebo později přijít muselo..... |
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0