Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
JanS01 Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2013, 20:08:02
Dobrý den
mám web serveru gigaserver.cz - hosting praktik potřeboval bych poradit jak přes soubor .htaccess nastavit změnu indexu odkazu z nazevstranky.cz/?co=uvodni na nazevstranky.cz/uvodni už jsem zkoušel několik způsobů: RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(.*).html RewriteRule ^(.*) index.php?co=$1 [nc,L,QSA] RewriteEngine On RewriteRule /$1 ^/?co=(.+)$ proto prosím pokud máte někde s tímhle větší zkušenosti než já o vaši cenou radu -> forum sem procházel zkusil jsem asi 8 možností a ani jedna nefungovala Předem děkuji |
||
Davex Profil |
JanS01:
„už jsem zkoušel několik způsobů“ Ani jedno pravidlo nevypadá dobře. „ale ani jeden nic nezměnil“ Co by se mělo změnit? Pokud jsi očekával změnu odkazů na stránce, tak to mod_rewrite neumí a musí se upravit ten PHP skript, aby se na stránku vypisovala nová podoba odkazů. „forum sem procházel zkusil jsem asi 8 možností a ani jedna nefungovala“ I tato možnost? Co konkrétně znamená nefungovala? Na adrese nazevstranky.cz/uvodni se stránka nezobrazila nebo došlo k nějaké chybě? Zkus si vymyslet lepší nadpis, který bude lépe vystihovat podstatu dotazu a změníme ho. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0