Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
DeeJay Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 4. 2013, 18:05:16
Ahoj, mám problém že když napíšu nějaký text do .js jako random tak mi to píše s divnými znaky. Jak to mam opravit ?
http://eag.mmhost.eu/GAME/ /*=====Tips=====*/ advert = new Array( "Chceš si vydělat zlaťáky ? Odesílej svůj link lidem tzv. refferalům !", "Obsazováním vesnic získáváš body zkušenosti a suroviny.", "Dobij si Zlaté Nugety a získej prémium účet.", "Prémiový účet má spousty výhod více informací nalezneš na fóru.", "Splň co nejvíce úkolů a získej ocenění.", "Po dosažení všech ocenení se ti odemyká nová éra světa.", "Vyhraj alespoň 10 bitev a získáš 5 Zlatých Nugetů.", "Za Zlaté Nugety lze kupovat speciální věci.", "Za aktivaci E-Mailu získáš 30 Zlatých Nugetů", "Začni hrát právě teď i ty ! Svět na tebe čeká." ); // vypocet, ktere prislovi se bude vypisovat // floor je zaokrouhleni dolu, random nahodne cislo, length je delka pole (pocet polozek) tip = Math.floor(Math.random()*advert.length); |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 20. 4. 2013, 18:31:51
Koukal jsem na stránku v Opeře a bez problémů.
Web má kódovaní windows-1250 , ale javascript má kódování utf-8, to nemusí každá prohlížeč "rozdýchat". Máš dvě jednoduché možnosti:
<script type="text/javascript" src="./addons/scripts.js" charset="utf-8"></script> |
||
DeeJay Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 4. 2013, 18:54:52
Děkuju, funguje to ;)
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0