Autor Zpráva
pharaon.jh
Profil
Čau potřebuju poradit, jak udělat ten index.html z tabulek ne z framesetu protože to mám nějak rozházený, když dám f5 tak se mi to úplně rozhodí že mám menu ve prostřed, a ne na kraji mám ho tam dvakrát, a ještě potřebuju poradit jak udělat java a css vůbec nevím co tam mám dát. Kdyžtak moje stránky jsou www.pharaon.wz.cz díky za radu
Mistr
Profil
pharaon.jh:
Lepší, myslím, bude dát adresu na tu stránku, která Ti zlobí, protože u www.pharaon.wz.cz mačkám F5 a vše je tak, jak na počátku. Žádné změny se neprojevují...
pharaon.jh
Profil
no to funguje ze začátku ale když se na něco klikne v menu a dá se f5 tak pak to blbne
Mistr
Profil
pharaon.jh:
když se na něco klikne v menu a dá se f5 tak pak to blbne
Vybral jsem si položku Trenéři a pak Historie a nic. Stále žádnou popisovanou změnu nepozoruji.
pharaon.jh
Profil
tak to je divný u mě všechny prohlížeče co mám tak mi to dělají mám ie na 8, a google chrome


a nevíš jak udělat celkový vzhled když se dává do indexu ty rámy tak to udělat z table
MyShare
Profil
Tak isto mám win 8...
Chrome,Firefox a Explorer všetko aktuálne ale tiež mi to nerobilo vyššie spomenutý problém...

popíš presnejšie problém či daj nejakú ukážku podľa nejakého webu ....
pharaon.jh
Profil
takže už sem na to přišel proč mi to blbne: mám něco s notebookem zkoušel jsme to ještě na pc a de to v pohodě takže je někde chyba na notebooku, a napíše mi někdo jak můžu udělat ten index.html aby tam nebyly rámy přes frameset ale table díky
MyShare
Profil
pharaon.jh:
Takže takto ....
Ti to nechceš mať cez frame ale chceš ten layout v <table></table> ?

Nie je lepšie obaliť stránku pomocou div ?

Napr. TOTO?
margin
Profil *
Dělat layout tabulkou je z bláta do louže, tabulky jsou ba tabulková data.
Koukni na http://blog.html.it/layoutgala/, tam si může vybrat skoro každý.
pharaon.jh
Profil
no díky za rady, ale někde sem to vyděl v časopise ppk přes table nebo v čem a tam to bylo jenže už nevím v jakým čísle
pharaon.jh
Profil
dáte sem někdo nějakej příklad aspoň toho div vůbec se v tom nevyznám a i co se má dát do css to ještě musím udělat protože zatím ho tam nemám ani java, soubory mám vytvořený akorát nevím co do nich můžu dávat
margin
Profil *
pharaon.jh:
dáte sem někdo nějakej příklad aspoň toho div
Dal jsem odkaz na 40 příkladů, to by mohlo stačit.

Koukni na Jednoduché schéma stránky, tam máš zdrojový kód podrobně komentovaný.

zatím ho tam nemám ani java
Více java, více internet?
Časté potíže, zajímavosti a poučné debaty » JavaScript není Java
pharaon.jh
Profil
tak sem to ted zrusil kompletne stranky dal sem tam jenom na další stranky jenze to blbne tak sem to dal bez a href a meta, to at si kazdej zkopiruje, protože mi nejak zacaly blbnout i cesty z galerie atd. takze sem dal docasne odpojen

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: