Autor Zpráva
stepanvich
Profil
jde nějak přes js načíst lokální soubor který uživatel vybral pomocí formulářového elementu file ?? Přes servrový skript kterému se to posíla by to asi mělo jít ale jde to přes JS?
preca1
Profil
Zdravim,
existuje File API, který se ale objevilo až nedávno, takže na tom nejspíš nebude valně s podporou.
Další řešení je kombinace JS a Flashe, např. YUI Uploader.
Str4wberry
Profil
V nových prohlížečích u některých typů souborů to lze. Jinak je nutné obrázek prohnat přes server.
stepanvich
Profil
díky ... u flashe vím jak na to, ale podle mě nemá flash moc dobrou budoucnost takže se ho snažím už vůbec nepoužívat...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: