Autor Zpráva
IdemeNaHavaj
Profil
Buďte pozdravený.
Chcem si nainštalovať jeden modul do node.js.
Takto som to robil:
1. Stiahol som si inštalačku z http://nodejs.org/
2. Nainštaloval som program.
3. Spustil som ho
4. Podľa tohto návodu som do programu napísal npm install plugapi, no nech robím čo robím píše mi to


Tie stiahnuté súbory som kopíroval do takmer každej zložky a vždy to píše. Viete poradiť?
juriad
Profil
Nemáš ten příkaz spouštět v konzoli Node.js, ale v obyčejném příkazovém řádku.
IdemeNaHavaj
Profil
juriad:
Ide to, ďakujem.

A kam mám písať tieto riadky?
var AUTH = 'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx=?_expires=xxxxxxxxxxxxxxxxxx==&user_id=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx='; // Put your auth token here, it's the cookie value for usr
var ROOM = 'coding-soundtrack';

var bot = new PlugAPI(AUTH);
bot.connect();

bot.on('connected', function() {
    bot.joinRoom('coding-soundtrack');
})
_es
Profil
IdemeNaHavaj:
A kam mám písať tieto riadky?
To máš predsa ukážku toho, ako ten „modul“ použiť vo svojom vlastnom kóde.
IdemeNaHavaj
Profil
v akom kóde? ja ten program mám v počítači nie na webe. Nemám žiadny vlastný kód. Dá sa to dať aj na web?
_es
Profil
IdemeNaHavaj:
v akom kóde?
No a na čo ti je teda to Node.js? Nainštaloval si si nejaké behové prostredie pre programovací jazyk - JavaScript na serveri a čuduješ sa, aké vlastné kódy by si mal mať?
IdemeNaHavaj
Profil
Ja som si to nainšaloval pretože chcem mať viac účtov naraz na stránke plug.dj a tam mi poradili ten návod na githube.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0