Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bicebs Profil |
#1 · Zasláno: 2. 9. 2013, 19:43:58
uz mam tabulku
<table align="center" border="1" bgcolor="#00ff00" bordercolor="#000080" cellpadding="7" style="border-collapse: collapse;"> <tr><td>horní levá buňka</td><td>horní pravá</td></tr> </table> ale ked tam vlozim este beoder radius tak mi to neide ako mam spravit okruhle rohy |
||
Kubo2 Profil |
bicebs:
„ale ked tam vlozim este beoder radius tak mi to neide ako mam spravit okruhle rohy“ To asi preto, že to nie je boeder radius, ale border-radius .
Keď odstrániš border-collapse , zistíš, že border-radius si nastavil tabulke, ale nie jej jednotlivým bunkám, a preto to robí čo to robí. Pre viac info poskytni viac informácií o tom, aký efekt chceš dosiahnuť.
Trošku som sa s tým hral (namiesto výberu darčeka na narodeniny, ktoré mám ôsmeho) a vyšlo mi to takto: http://kod.djpw.cz/fvb Myslím, že to splňuje tvoje požiadavky a po preskúmaní CSS kódu tomu porozumieš (trošku som ti ho okomentoval). |
||
bicebs Profil |
#3 · Zasláno: 4. 9. 2013, 16:32:37 · Upravil/a: bicebs
diki
Ale v exploreri to nema zaoblene rohy. |
||
han5vk Profil |
#4 · Zasláno: 4. 9. 2013, 16:46:06
To bude tým, že explorer
border-radius nepodporuje.
|
||
bicebs Profil |
#5 · Zasláno: 4. 9. 2013, 16:59:47 · Upravil/a: bicebs
A ako sa to da spravit aby to išlo aj v exploreri?
Vyskušam tam dat obrazok s obrazkom by to asi nevizeralo tak dobre |
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 4. 9. 2013, 17:36:11
Reaguji na bicebse:
„s obrazkom by to asi nevizeralo tak dobre“ To přeci záleží na tom, co v tom obrázku bude. Nakonec jsou to všechno jen pixely… Reaguji na han5vka: „explorer border-radius nepodporuje“
Od verze 9 je podporuje. |
||
bicebs Profil |
#7 · Zasláno: 4. 9. 2013, 17:40:11
ok takze stare verie maju smolu mne to tak staci diki
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0