Autor Zpráva
forest1291
Profil
Zdravím,

jsem začátečník a narazil jsem na pravděpodobně banální problém.
Mám vícestránkový formulář, který má na konci všechna vepsaná data odeslat na email. Jenže si pamatuje jen poslední stránku. Z předchozích stránek data neodešle.
Jakým způsobem toto můžu zajistit?

(četl jsem návod od p. Vrány, ale jako začátečník jsem toho moc nepochytil)

Za rady mockrát děkuji.
peta
Profil
Muzes v php ukladat data do session.
Muzes tez do pomocneho skryteho pole a odesilat javascriptem.
Muzes pouzit iframe a data prenaset javascriptem do formulare ve vnejsim ramu a ten pak odeslat na konci, tez js.
Muzes pouzit js skryvani a odkryvat tak postupne jednotlive casti jednoho velkeho formulare. Na konci ho pak cely odesles.

Asi nejlepsi budou ty session.
J.Vrana tam pouziva js skryvani casti formulare. Jenze pak tam nedoplnil, kontrolu policek. ty se zkontroluji az vsechny naraz po odeslani formulare. Tyto mozna chces kontrolovat postupne kazdou cast zvlast.
... .style.display = 'none';
... .style.display = '';
forest1291
Profil
peta:
Děkuju za rady,

konečně jsem se k tomu dostal a vyzkoušel sessions. Jenže do mailu mi místo vepsaných hodnot do textarea přijde slovo Array.

Například na 1.stránce mám jedno pole:

<?php
session_start();
session_register('Komplikace');


?>
    <textarea name="Komplikace" id="Komplikace" rows="5" cols="5" class="Komplikace"></textarea><br/>

V souboru k odeslání emailu mám:

$_SESSION['Komplikace'] = $_POST['Komplikace'];

// prepare email body text
$Body = "";
$Body .= "Komplikace: ";
$Body .= $_SESSION;
$Body .= "\n";

Netušíte, kde dělám chybu?

Budu rád za každou věcnou odpověď.

Děkuji
Kubo2
Profil
forest1291:
Netušíte, kde dělám chybu?
Tuším.
A určite na to prídeš aj ty, keď si spustíš v súbore k odoslaniu emailu tento skript (proste ho tam pridaj na koniec):
<?php
/*
  ...
*/
var_dump($_SESSION["Komplikace"]);
var_dump($_SESSION);

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: