Autor Zpráva
Paja
Profil *
Mám vytvořený formulář a teď bych potřeboval poradit pár věcí, nebo mi tady rovnou napište zdroják.
1. Potřeboval bych tam dát ještě pole "Browse" pro nalistování souboru, který by se poslal i s vyplněným formulářem.
2. Potřebuji ať se neodesílá prázdný formulář, když tam nic nebude tak se tam napíše třeba "Formulář neodeslán" a když bude vše OK tak "Formulář odeslán".


<form method="post" enctype="multipart/form-data" action="http://mailform.mediaweb.cz/mailform.php">
<input type=hidden name="prijemce" value="mujmejl@seznam.cz">
<input type=hidden name="predmet" value="Objednávka">
<input type=hidden name="kamredir" value="http://www.mojestranky.wz.cz">
<table>
<tr>
<td>Jméno a přijmení</td>
<td><input name=jmeno></td>
</tr>
<tr>
<td>Datum narození</td>
<td><input name=datum_narozeni></td>
</tr>
<tr>
<td>Bydliště</td>
<td><input name=bydliste></td>
</tr>
<tr>
<td>Momentálně hospitalizovaný</td>
<td><input name=hospitalizovany></td>
</tr>
<tr>
<td>Lékařská diagnóza</td>
<td><input name=diagnoza ></td>
</tr>
<tr>
<td>Začátek terapie</td>
<td><input name=zacatek_terapie></td>
</tr>
<tr>
<td>Pocet týdnů terapie</td>
<td><input name=pocet_tydnu_terapie></td>
</tr>
<tr>
<td>Kontakt na Vás</td>
<td><input name=kontakt></td>
</tr>


</table>
<input type="submit" name="Submit" value="Odeslat">
<input type="reset" name="Reset" value="Reset">
</form>
habendorf
Profil
Mám vytvořený formulář a teď bych potřeboval poradit pár věcí, nebo mi tady rovnou napište zdroják.
A co tak trochu té elementární slušnosti?

ad 1) Na to je určen input type="file".
ad 2) To se dá řešit na klientovi nebo na serveru. Vyber si.
Paja
Profil *
A co tak trochu té elementární slušnosti?
Sorry, na tu jsem zapomněl :o)

Nevim vůbec o čem mluvíš, nejsem webmaster a neumim programovat, jen jsem si stáhl formulář a trošku ho poeditoval ve FrontPage. Byl bych Ti moc vděčný za zdroják který bych mohl jen poeditovat PROSIM. Nemám čas a ani nechci se učit programovat, potřebuji jen ten formulář, primitivní stránky už mám.
Předem Díky
habendorf
Profil
OK, takže

1) <input type="file" name="cokoliv" /> - tohle zkopíruj do kódu do formuláře
2) která pole mají býr povinná?
PetrK
Profil
Nechci opravdu rýpat, ale když někdo napíše něco v tom smyslu že "nemám čas, ale potřebuji..." tak to mě vždycky tak trochu nadzvedne. Když něco potřebuju tak pro to nejdřív musím něco udělat sám, vím o čem mluvím protože jsem taky amatér a strávil jsem tudíž nad některými problémy desítky hodin studování na webu abych problém vyřešil, teprve jako poslední možnost jsem volil obrátit se třeba sem na fórum. A taky je pro mě čas největší nepřítel, ostatní prácě mě zatím stála a musel jsem to pak dohánět. Ale když něco chci, musím pro to nejdřív něco sám udělat si myslím, nevím, jak říkám jsem amatér ale mám pocit že vytvořit si funkční formulář, na to se snad nemusím bůhvíjak učit něco programovat, to stačí se porozhlédnout po netu a něco si o tom přečíst.......
Paja
Profil *
Diky habendorf, to jsem zkoušel - formulář se odešle, ale příloha tam není. Jinak všechny údaje jsou povinné, nebo to je jedno jde jen o to aby se mi neodesílaly prázdné formuláře.

To PetrK: mas pravdu, zkousel jsem to a nejak mi to nefungovalo, tak jsem se radsi zeptal. Sice jsem stravil dost casu uz nad ledacims. To mas takhle: nez se prokousavat necim (a travit nad tim hodiny) co nebudes uz vickrat potrebovat, tak je lepsi se zeptat. Za 1 je to rychlejsi a za 2 se vzdycky najde dobra dusicka ktera rada poradi.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0