Autor Zpráva
Michales
Profil
Při zpracování BB značek došlo k samovolnému sežrání celého příspěvku. Pardon.
Dobrý den,
potřebuji poradit jak dostat tyto 2 tabulky vedle sebe http://michales.eu/tabulka_erastliga.php?conf=9&sort=10&body=3&postup=6&baraz=4
Děkuji za radu
Kod zobrazení tabulek je zde od řádku 226 začíná samotný výpis tabulek:

http://sandbox.onlinephpfunctions.com/code/1742a50f4202da750877f372bc8aad5d2a99ebdd
Fisir
Profil
Reaguji na Michalese:
Vlastností float.
Michales
Profil
Zkusil jsem a je to celé rozhozené, viz. Tabulka
Fisir
Profil
Reaguji na Michalese:
Jak konkrétně? Jestli chceš mezeru, použij margin.
Trejpa
Profil
Michales:
Vidím tam 4 tabulky, ne dvě. Aha, už jsi to změnil.

Musíš zajistit, aby ti plavaly jen dva boky. Pokud nesnížíš počet tabulek na počet požadovaných sloupců (zde dva), tak je jako celek obal do dvou zvláštních bloků.

Pevně zadanou šířku tabulky je třeba respektovat. Proto obalující prvek (má-li být vše vystředěno) musí mít zadanou šířku na šířku obou tabulek.

#obal { width: 1240px; overflow: auto; margin: auto; }
.plavacek { width: 620px; float: left; }
<div id=obal>
  <div class=plavacek>
    tabulky vlevo
  </div>
  <div class=plavacek>
    tabulky vpravo
  </div>
</div>
Michales
Profil
Děkuji, myslím že jsem to vyřešil tak nějak po svém. Doufám že dobře.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: