Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomkanovik Profil |
#1 · Zasláno: 29. 10. 2013, 21:35:51
Čau lidi,
Mám takový problém, mám koupený hosting na kterém mám 4 aliasy (4 různé weby) tyto weby mám uložený následujícím způsobem: www/domains/web1.cz www/domains/web2.cz www/domains/web3.cz www/domains/web4.cz Rozdělení mám vytvořeno pomocí .htaccess Samotné weby jedou v pohodě ale když chci udělat subdomenu tak se na adrese nic nenačte pouze bílá stránka subdomeny mám uložený následovně: www/subdom/aaa.web1.cz www/subdom/bbb.web1.cz www/subdom/ccc.web3.cz www/subdom/fff.web3.cz Odpovídající A záznamy na DNS serveru mám nastavený. Server tyto aliasy má povolený. Nevíte čím to může být??? Zkouším to už celej den a pořád nic, budu rád za jakoukoliv pomoc. můj htaccess: RewriteEngine On # cele domeny (aliasy) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^domains/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/domains/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/domains/%2 -d RewriteRule (.*) domains/%2/$1 [DPI] # subdomeny (s nebo bez www na zacatku) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^subdom/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/subdom/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)\.([^\.]*)\.([^\.]*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/subdom/%2 -d RewriteRule (.*) subdom/%2/$1 [DPI] # aliasy - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^domains/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] # subdomeny - spravne presmerovani pri chybejicim / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^subdom/[^/]+/(.+[^/])$ /$1/ [R] |
||
buchti Profil |
#2 · Zasláno: 29. 10. 2013, 22:04:20
já mám stejné nastavení u wedosu a jede to. zkus počkat, než se projeví DNS změna...
|
||
patlal Profil |
#3 · Zasláno: 30. 10. 2013, 11:02:06
Dobrý den,
jak vyplývá z návodu http://kb.wedos.com/webhosting/samostatne-weby-aliasy.html, tak subdomény musíte mít uložené v adresářích www/subdom/aaa www/subdom/bbb www/subdom/ccc www/subdom/fff |
||
Tomkanovik Profil |
patlalu
Aha děkuji už to jede. Ale pořád je každá subdoména pro všechny domény. Když subdomenu uložím takto: www/domains/aaa.web1.cz tak to začne hlásit 404 Not found i když na serveru existuje. nevíte jak to upravit? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0