| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| koksiksloop Profil |
Mám takovej problém...
nikde jsem nenašel řešení. <form action="skript.php" method="post" target="_blank"> <b>Jméno:</b><input type="text" size="10" name="jmeno"> <b>Heslo:</b><input type="password" size="10" name="heslo"> <input type=submit value=odeslat> </form> Nevím co mám napsat do souboru skript.html. |
||
| Taps Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2013, 09:59:35
koksiksloop:
1. pokud mám action zpracovat odeslané údaje tak musíš použít php čili skript.php 2. ve skriptu se pak k odeslaným položkam dostaneš takto: <? $jmeno = $_POST['jmeno']; $heslo = $_POST['heslo']; echo 'Jméno: '.$jmeno.'<br>'; echo 'Heslo: '.$heslo.'<br>'; ?> <? mail(); ?> |
||
| koksiksloop Profil |
Taps:
Díky, funguje to. |
||
| Marschmallow Profil |
koksiksloop:
Tohle je skript na odesílání do mailu tvuj@email.cz. Já mám v odesílacím skriptu (u tebe je to skript.php - musí tam být .php) toto: <?php $to = "tvuj@email.cz"; $extra = "From: ".$_POST['email']."\r\nReply-To: ".$_POST['email']."\r\n"; $subject = "Odeslání jména a hesla toto je předmět ".$_POST['jmeno'].""; $mess = "Jméno: ".$_POST['jmeno']." \nHeslo: ".$_POST['heslo'].""; mail ($to, $subject, $mess, $extra); ?> <html><head> <meta http-equiv="refresh" content="0; url=odeslani_ok.php"> <title>Přesměrování...</title> </head><body></body></html> |
||
| Davex Profil |
#5 · Zasláno: 28. 12. 2013, 14:25:43
Marschmallow:
Tvůj skript je nebezpečný a umožňuje odeslání e-mailu na jakoukoliv adresu, což se často zneužívá k rozesílání spamu. Hodnoty proměnných vložených do hlavičky je nutné důsledně hlídat a nepovolit některé speciální znaky jako je například znak konce řádku. Do hlavičky také nepatří české Od:, ale mělo by tam být anglické From:.
|
||
| Marschmallow Profil |
#6 · Zasláno: 28. 12. 2013, 14:58:31
Davex:
Díky za upozornění. |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0