Autor Zpráva
Theridias
Profil
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit, požívám php funkci file_get_contents() k načtení dat(html kodu) z cizí webové stránky problém mi nastává ve chvíli kdy dotazovaná stránka požaduje pro vstup cookie jinak se url přesměruje na domovskou stranku daného webu.(Tuším, že by se dal cookie připojit jako 'content' => "$fileContents", v opts, ale nevim jak)
Přikládám kód:
<?php
$dotazovaneurl='http://www.example.com';
$opts = array(
  'http'=>array(
    'method'=>"GET",
    'header'=>"Accept-language: en\r\n" .
              "Cookie: foo=bar\r\n" .
              "User-Agent:Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)\r\n"
              
               )
              );

$context = stream_context_create($opts);

$html = file_get_contents($dotazovaneurl, false, $context);
?>
Děkuji za odpovědi..
Jan Tvrdík
Profil
Theridias:
Hm, ten kód vypadá v pořádku. Zkontroloval bych, že ta Cookie hlavička se posílá se správnou hodnotou.
Theridias
Profil
Jan Tvrdík:
Jo dobrý stačilo přepsat na hodnoty ktery to chce... To je tak když se nekdo pustí do vyšší dívčí a půlce nerozumím.. ale Děkuju moc..:)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: