Autor Zpráva
16patrick
Profil
zdravím, chcel by som Vás poprosiť o pomoc neviem ako optimalizovať tento kód na zobrazovanie aj v iných prehliadačoch. Vo firefoxe mi funguje úplne bez problémov ale v iných prehliadačoch zobrazenie pozície blbne (pozícia nesedí s nastavenými px). Následný kód je taká zlatanina (asi to nieje korektné použitie) ale tak vo firefoxe funguje pekne sa zobrazí tam kde má :D ak tak prosím o pomoc s pripadne nápad na iný druh kódu.


<div align="center">
<span style="position: fixed; margin-top: 50px; margin-left: -635px;">
<a href="">
<img src="" width="140"></a></span>

<span style="position: fixed; margin-top: 50px; margin-left: 495px;">
<a href="">
<img src="" width="140" ></a></span>
</div>

Ďakujem za pomoc
_es
Profil
16patrick:
„Funguje“ či „blbne“ znamená čo? Čo by ten kód podľa teba mal robiť a nerobí?
16patrick
Profil
no ked to otvorím v IE tak sa zobrazí iba na lavej strane cez menu
v google chrome sa zobrazí na stranách pekne na bokoch ale posunuté na ľavú stranu

použité je to na tejto stránke
http://www.peknetelo.eu/
16patrick
Profil
ok už som na to prišiel :D tun je opravený kód funkčný všade :)

<div style="position: fixed; left: 50%;">
 <div style="position: relative; right: 635px; margin-top: 40px;">
 <a href="">
<img src=""></a>
 </div>
</div>

<div style="position: fixed; left: 50%;">
 <div style="position: relative; left: 495px; margin-top: 40px;">
  <a href="">
<img src=""></a>
 </div>
</div>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: