Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
brano Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 11. 2005, 16:57:40
Zdravim,
riesim jeden problem s posielanim mailov a to s tym ze ci je efektivne robit hromadne rozposielanie mailov z PHP pomocou mail() Ide o to, ze ked tam bude niekolko desat tisic mail adries a budem posielat co len 2-3 maile denne tak objem dat ide do gigabajtov. Prvy problem je max_execution_time, pri 30 sekundach to asi ani nestihne spracovat. Druhy problem je pretazenie linky (a tiez stroja) v momente ked posiela maile, kedze na tom istom stroji bude bezat aj klientska cast toho email marketingu (registracia, user account, atd.) - utiahne to vobec? No a otazka je, ci neexistuje nejake specializovane riesenie, najlepsie pre Win2003 server ktore by si tahalo adresy z DB (najlepsie MySQL) a priebezne ich rozposielalo, pripadne by sa to tam dalo aj predprogramovat co ma posielat, na nejaku dobu dopredu. Hladal som ale co som nasiel, su bud komplexne aplikacie na email marketing ktore mi nevyhovuju, nakolko toto bude dost specificka zalezitost. Alebo som potom nasiel "rozposielace mailov" ale to su vsetko desktop aplikacie a ja by som potreboval skor asi nieco na server. Ako by ste to riesili vy? Alebo ako to asi maju riesene tu http://www.emailing.cz/ ? |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0