Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomiss Profil |
#1 · Zasláno: 2. 2. 2014, 21:10:25
Zdravím, mám udělaný automaticky odesílatelný formulář pomocí obyčejného javascriptu.
document.forms[0].submit(); A ve formuláři mám hidden input, pokud stlačím obyčejné tlačítko na odeslání, pokud stlačím normální tlačítko na odeslání tak se hodnota uloží do: $_POST["neco"] , ale v případě, že jej po uplynutí času odešle javascript, tak se tam hodnota neuloží. V tom samém formu jsou i inputy radio a tyto už se uloží normálně. |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 2. 2. 2014, 21:48:17
tomiss:
ukaž kod |
||
tomiss Profil |
#3 · Zasláno: 2. 2. 2014, 22:14:50
echo "<form id='aaa' name='aaa' method='post' action='aaa.php'>";
echo "Otazka<br />"; echo "<input type='radio' name='radio1' value='a'> odpoved A<br />"; echo "<input type='radio' name='radio1' value='b'> odpoved B<br />"; echo "<input type='hidden' name='neco' value='".$promenna."' />"; echo "<div class='text-center'><input type='submit' name='odeslat' value='Odeslat' /></div>"; A JS je udělán tak, že se po odpočítávání splní document.forms[0].submit(); Poté to vypisuji echo "".$_POST["secret"].""; A po odeslání pomocí JS se tam nic nezapíše, ale do radio1 ano |
||
Kcko Profil |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2014, 22:50:25
tomiss:
a $_POST["secret"] proč když se hidden input jmenuje neco? |
||
Kikosss Profil |
#5 · Zasláno: 3. 2. 2014, 17:58:16
Jej chybicka. Ja to tady jen prepisoval a neupravil to tu u obou. Nicméně pokud je to správně, tak to tam stejně neuloží... Ještě jsem zapoměl zmínit, že hodnota se neuloží ani do $_POST["odeslat"]. Bere to jakoby se odeslaly jen ty radio inputy... Ale v pripade, ze to odeslete normalne tlacitkem, tak se tam tyto hodnoty ulozi.
|
||
Kcko Profil |
#6 · Zasláno: 3. 2. 2014, 18:19:54
Připrav funkční ukázku třeba na http://ideone.com
|
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 3. 2. 2014, 18:25:59
Reaguji na Kikossse:
„Ještě jsem zapoměl zmínit, že hodnota se neuloží ani do $_POST["odeslat"].“ Při odesílání formuláře se posílá dvojice jméno=hodnota jen pro tlačítko, které bylo stisknuté (aby různá tlačítka mohla mít různé funkce), a jelikož metoda submit() nestiskává žádné tlačítko, je logické, že se odeslat=Odeslat nepošle. Takže potíž je pouze v přenosu toho hidden políčka.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0