Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Poustevníček Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2014, 11:00:24
Dobrý den na webu http://country.funsite.cz/ se mi zobrazují špatně online uživatelé, viz. screen
Chtěl bych to mít pěkně pod sebou, poradil by mi někdo jak to upravit? Děkuji za radu. Screen |
||
janbarasek Profil |
Poustevníček:
Po otevření odkazu na screenshot se ukáže chybovka, takže budu vařit z vody. Pravděpodobně chceš všechny lidi vypsat pod sebe jako seznam kontaktů, to lze udělat tak, že jednotlivě vložíš každý kontakt do samostatného elementu (třeba DIVu), který bude mít nastavený pevnou šířku. Ještě jednou vizuálně: 1| <-----------------------------------------------> | | <-----------------------------------------------> | Hm... ten ASCII art být asi nemusel, ale líbí se mi to víc než obrázek ;) |
||
Poustevníček Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2014, 22:42:13
|
||
Poustevníček Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 2. 2014, 08:27:08 · Upravil/a: Poustevníček
Chi mít vždy 3 vedle sebe a pokračovat tak dolu.
Pardon 4 |
||
janbarasek Profil |
#5 · Zasláno: 5. 2. 2014, 12:06:33
Poustevníček:
Na tom odkazu vidím průhledný obrázek o rozměrech 1x1px, takže pořád nic. Navrhuji tedy vedle sebe pozicovat 4 DIVy o konstantní šířce. Součet šířek všech 4 DIVů by měl být stejný, jako šířka menu. V případě, že budou vloženy více jak 4 DIVy, tak se ostatní zalomí na další řádek. Napadá mě řešení typu: <div style="float:left; width: 50px; margin: 5px; margin-right: auto;">Obsah okénka...</div> <div style="float:left; width: 50px; margin: 5px; margin-right: auto;">Obsah okénka...</div> Trochu si s tím ale ještě pohraj, aby to fungovalo, jak chceš. |
||
Poustevníček Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 2. 2014, 22:44:40
Mě screen funguje.
Stačilo přidat jen .card-l, .card-r { .card-l, .card-r {
height: 50px;
} I tak díky za tvůj čas. |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 5. 2. 2014, 23:02:09
Poustevníček:
„Mě screen funguje.“ Jsi jediný, více "popis služby" na podobné adrese: Jak vkládat obrázky z 2i.cz? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0