Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
snazimse Profil |
Zdravím všechny,jak pomocí css vytvořit responzivní vložené javascript.bannery.
Aby zůstávaly na svém místě.Stane se mi to že ,když dám třeba - přiblížení,tak se oddálí do prostoru daleko od webu. Mám to klasicky nastavené přes margin float,zkoušel jsem i v procentech.Ale pořád stejný výsledek. V šipce v obrázku je směr kde je web původní.které se přizpůsobil responzivně.A tohle odletělo na druhou stranu.Je to horní header banner.A left banner Díky ![]() |
||
Milkys Profil |
#2 · Zasláno: 6. 2. 2014, 14:01:20
snazimse:
Nevím zda Ti odpovím přesně na tvou otázku. Můj návrh není pomocí css, ale je to jedno z řešení. Získám si šířku function winW() { if (window.innerWidth) return window.innerWidth; else if (document.documentElement && document.documentElement.clientWidth) return document.documentElement.clientWidth; else if (document.body && document.body.clientWidth) return document.body.clientWidth; else return null; } document.getElementById('id-divu').offsetWidth; |
||
snazimse Profil |
#3 · Zasláno: 6. 2. 2014, 14:33:23
Díky,ale nefunguje a chci pouze css,ne žádné javascripty,php.Děkuji
|
||
jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 6. 2. 2014, 15:04:09
Prosím o odkaz na živou ukázku.
|
||
snazimse Profil |
#5 · Zasláno: 6. 2. 2014, 19:06:31
Díky všem.Vyřešeno...
|
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 6. 2. 2014, 19:12:25
V čem byl nakonec problém? Jak jsi ho odstranil?
|
||
snazimse Profil |
#7 · Zasláno: 8. 2. 2014, 12:09:51
Zafixoval jsem ho na hl.stránku,aby se nemohl odtrhnout.Jakože,k ní patří,tím pádem neodletí...Určitě to není korektní,ale hlavně ,že to funguje responzivně ,tak jak má.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0