Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
RomanN Profil |
#1 · Zasláno: 7. 2. 2014, 11:42:09
Dobrý den,
jsem amatér a udělal jsem si jednoduchou stránku a rád bych si do ní vložil Like, tweet a google + (aby se mi ukázlo, kolika lidem se ta stránka, článek líbí). Pročetl jsem některé stránky jak to tam vložit, ale nejde mi to. Prosím o radu. Děkuji Roman |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2014, 13:53:13
RomanN:
„nejde mi to“ Podle toho asi těžko zjistíme příčinu. Co zkoušíte a jaký s tím máte problém? |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2014, 14:06:34
Reaguji na RomanaN:
„aby se mi ukázlo, kolika lidem se ta stránka, článek líbí“ Zajímají tvé návštěvníky podobná počítadla? Není těmi počty jen nadbytečně zaplácnuté místo? A v případě těchto tří služeb i zpomaleno při načítání? |
||
RomanN Profil |
#4 · Zasláno: 7. 2. 2014, 21:14:31
Když vezmu například Like na Facebooku. Vygeneruju si kód na jejich stránkách, ale už ho špatně vkládám na svoje stránky, protože se mi nezobrazuje. Nevím, kam ho mám na své stránky vložit. To samé je i u Google a Twitteru.
|
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2014, 21:27:02
RomanN:
„Vygeneruju si kód na jejich stránkách, ale už ho špatně vkládám na svoje stránky, protože se mi nezobrazuje.“ Nemáš v prohlížeči zobrazování těchto prvků zakázané nějakým doplňkem? „Nevím, kam ho mám na své stránky vložit“ Je to obyčejný <iframe> , který se vkládá podobně jako třeba obrázek.
|
||
Petr_D Profil |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2014, 21:58:42
Bez problémů používám : https://www.addthis.com/get/sharing?frm=hp
|
||
Str4wberry Profil |
#7 · Zasláno: 7. 2. 2014, 23:06:07
Pro Facebook, Google Plus a Twitter by mělo stačit vložit tyto kódy — Tlačítka pro sdílení na sociálních sítích.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0